Tentang Kami

Tujuan kami nyaéta ngabantosan Garéja Kristen nyebarkeun injil lokal, nasional sareng sakumna dunya. Kami ngabantosan kementerian narik anggota anyar kana halaman wéb garéja na ku cara pariwara iklan halaman lengkep ngeunaan kementerianna dina halaman wéb. Kalayan langkung ti 2000 pangunjung énggal sumping kana halaman wéb Streaming Chapters Online unggal bulan, urang tiasa ngabantosan kementerian ngembang sareng nguntungkeun sacara online. Kahayang kami nyaéta nawiskeun solusi anu bakal ngagedéan daérah kamentrian lokal sareng online.

  • Sadaya Garéja anu hoyong gabung sareng kami dina portal kami kedah ngabagi sareng taat kana kapercayaan ieu.
  • Kami yakin yén Alkitab nyaéta (Firman Allah) sami-sami dina sadaya bagéan sareng tanpa kasalahan sareng diideuan ku Gusti.
  • Kami percanten ka Rama, Putra sareng Roh Suci.
  • Kami yakin kana maotna, kabangkitan & naék ka sawarga sareng kadatangan ka 2 Jurusalamet urang Yesus Kristus.
  • Kami yakin kana kulawarga sakumaha anu diajarkeun dina Alkitab.

Upami anjeun hoyong nyebarkeun kecap Pangéran sareng Jurusalamet urang Yesus ngalangkungan opat témbok anjeun kami bakal resep anjeun ngiringan Streaming Garéja Online kulawarga webcasting langsung. Kami bakal nyayogikeun anjeun kamampuan nyebarkeun Injil ngalangkungan live streaming atanapi iklan halaman kamentrian.

Kami bakal nyayogikeun tinjauan data pengunjung bulanan anu transparan kana paménta:

Kami henteu nebak ngeunaan sabaraha kunjungan anu kami nampi unggal bulan.
Kami gaduh diskusi babarengan sareng pastor kami dina unggal bulan pikeun ngalangkungan kunjungan bulanan ka Streaming Garéja Online Webcasting .

Naha Streaming Chlies Online Inc. Béda tibatan sésana:

-Gaya murah kalayan streaming halaman lengkep atanapi integrasi YouTube!
-Kristian dipiboga sareng dioperasikeun!
-Bisnis anu Kristus dipuseurkeun sareng Kristus fokus!
-Urang ngabantosan pastor nguatan hadiah média sosialna!

Ngabantosan Garéja Ngalegaan Ayana Wéb Sareng Nginjilkeun Dunya!

Pelayanan anu ngudag ngahontal dunya anu kaleungitan ngalangkungan penginjilan dunya , teureuh komunitas, ngadidik murid-murid Gusti ti sadaya ras kapercayaan atanapi warna.

Ngahontal dunya kalayan streaming langsung webcasting ngaliwatan Streaming Chapters Online!

Mateus 28:19 (Urang Sunda)
19 Ku sabab kitu maraneh, ajarkeun sakabeh bangsa, ngabaptis aranjeunna dina nami Rama, sareng Putra, sareng Roh Suci.

 

Tim Streaming Garéja Online!

Gabung sareng da'wah injil injil online menteri online nyebarkeun khutbah gratis langsung unggal Minggu.

 

Tombol sadaya kementerian



Quantcast