Garéja Baptis Anyar Filipi, Glassboro, NJ

Pendeta Aron Lee Sr

Pendeta Aaron Lee Sr.
Alamat: 711 Heston Rd, Glassboro, NJ
Kontak: 856 863-3009
Waktos Siaran Langsung: Minggu 12 Siang EST

Halaman Wéb kami: http://thenpbaptistchurch.org/

 

.

.

  Pdt. Aaron C. Lee, Sr., mangrupikeun Pendeta Garéja Baptis Anyar Filipi. Dimana anjeunna ngalayanan kalayan hoyong pisan pikeun nyumponan kabutuhan umat Allah. Pendeta Lee nyayogikeun ajaran alkitabi praktis sareng da'wah pikeun kahirupan sadidinten. Pastor Lee, lahir pituin Camden New Jersey, ka almarhum Mr. & Ibu James sareng Ruth Lee ka 4 na dilahirkeun tina tujuh. Anjeunna nikah ka kabogoh SMA na, Randy Inez Lee. Aranjeunna gaduh tilu putra, Aaron Jr (Kia), Joseph (Santina) sareng Sean, sareng lima incu, Aaron III, Kayla, Marcus, Joseph Jr sareng Akira. Pendeta Lee lulus ti Camden High School di 1977 kalayan top 10 honours. Anjeunna mangrupikeun musisi Amérika sadayana. Salami 35 taun ka pengker anjeunna kantos damel di koran, sareng industri bergelombang. Gawe sareng tilu perusahaan, Georgia Pacific, Weyerhaeuser Paper, sareng International Paper dimana anjeunna ayeuna nyepeng jabatan pengawas.

Pendeta Lee lahir deui urang Kristen, anu mikanyaah ka Gusti. Anjeunna mangrupikeun Guru / Da'wah anu hébat sareng visi sareng haté pikeun nuturkeun komisi hébat garéja anu dipendakan dina Mateus 28: 18- 19. Anjeunna nampi studi alkitabiah di Philadelphia Bibél University. Dipimpin ku Betania Baptist Association of Southern New Jersey, anjeunna parantos ngajabat salaku Pendeta New Philippian Baptis di Glassboro, New Jersey salami 15 taun ka tukang sareng da'wah Injil langkung ti 23 taun. Pdt. Lee mangrupikeun présidén Konperénsi Menteri Baptis Woodwood sareng Vicinity, sareng ayeuna janten wakil moderator ka-1 kanggo Betania Baptist Association di Southern Jersey.

Visi Pendeta Lee:

Pendeta Lee, sababaraha taun ka pengker ngagaduhan visi. Visi yén garéja ieu hiji dinten bakal ngagaduhan fasilitas, anu ngamungkinkeun aranjeunna janten bantosan pikeun masarakat sacara umum. Visi éta meryogikeun pindah ka gedong anu langkung ageung. Sareng dina kaping 4 Agustus 2009 Gusti ngaleungitkeun sadaya halangan pikeun jalan garéja ngagaleuh gedong 17.000 kaki persegi di Glassboro NJ. Pindah mangrupikeun bukti naon anu tiasa dilakukeun ku do'a, kerja keras sareng komitmen. Sanaos ieu sanés fasilitas énggal, éta dipasang sareng ruang kelas / ruang rapat, sareng dapur anu fungsina. Salaku hasil tina berkah Gusti Allah, kami parantos nempatkeun pelayanan Pelayanan Makanan Malaikat, dorongan Darah Palang Merah, sareng Pameran Kaséhatan. Kami ogé parantos bermitra sareng Rowan pikeun ngayakeun konsér salaku proyék akhir pikeun murid pikeun nampi gelar master. Salaku tambahan panto garéja dibuka ka Paduan Suara Pamuda Gloucester County pikeun konsérna. Tahap salajengna visi ieu nyaéta muka sakola, nyetél kagiatan senior, program bimbingan sareng tutorial, sareng kelas komputer sadayana dina lingkungan anu aman, bari ngadidik jalma-jalma ngeunaan Gusti urang sareng Nikmat Yesus Kristus.

Kanggo Gusti Anu Maha Suci! Upami anjeun cicing di Kidul (NJ) New Jersey atanapi salah sahiji komunitas sakitar Burlington County, Mt. Laurel, Medford, Marlton, Hainesport, Florence, Columbus, Southampton Township, Delanco, Delran, Bordentown Township, Pemberton, Evesham Township, Moorestown, Westampton, Camden County, Voorhees, Sicklerville, Cherry Hill, Berlin, Haddon Heights, Atco, Camden, Pennsauken, Gloucester County, Woolwich, Glassboro, Clarksboro, Clayton, Sewell sareng West Deptford New Jersey (Kidul) (NJ) kami ngajak kaluar sareng ibadah sareng kami sareng upami anjeun henteu tiasa kaluar, tapi anjeun nonton online sareng virtual anggota New Philippian Baptis, kami nyungkeun anjeun ngirim kami email atanapi nyauran kami sareng masihan terang ka kami kumaha pelayanan Pastor Lee ngabantosan anjeun dina jalan anjeun sareng Gusti. Lalajo garéja stream live kami online atanapi sumping ka lokasi fisik kami sareng ibadah sareng kami. 

Pendeta Aaron C. Lee Sr.
Garéja Baptis Pilipina Anyar
711 Jalan Heston
Glassboro, NJ 08028
(856) 863-3009
Mangga buka halaman wéb kami pikeun langkung seueur inpormasi:
http://thenpbaptistchurch.org/