kabijakan privasi

 
 
Google AdSense

Prakték Émbaran anu Adil

Inpormasi anu adil
Prakték
COPPA
CalOPPA
Inpormasi Kontak Kami
 
Kawijakan privasi ieu disusun pikeun ngalayanan langkung saé pikeun jalma anu paduli kumaha 'Inpormasi idéntifikasi Pribadi' (PII) dianggo online. PII, sakumaha anu dianggo dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, mangrupikeun inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi sareng inpormasi anu sanés pikeun ngaidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian hiji jalma, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina kontéks. Punten baca kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun kéngingkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu nanganan Inpormasi Identipikasi Pribadi anjeun saluyu sareng halaman wéb kami.

Naon inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun ti jalma-jalma anu nganjang ka blog, halaman wéb atanapi aplikasi kami?

Kami henteu ngempelkeun inpormasi ti pangunjung situs kami.

atanapi detil sanés kanggo ngabantosan anjeun kana pangalaman anjeun.

Iraha urang ngumpulkeun inpormasi?

Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun ngeusian formulir atanapi ngalebetkeun inpormasi dina situs kami.

Kumaha cara kami nganggo inpormasi anjeun?

Kami tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun nalika anjeun ngadaptar, mésér, daptar pikeun buletin kami, ngaréspon survey atanapi komunikasi pamasaran, ngarobih halaman wéb, atanapi nganggo fitur situs sanés ku cara ieu:

      Pikeun ningkatkeun halaman wéb urang supados langkung ngalayanan anjeun.
      Pikeun nuturkeun sareng aranjeunna saatos susuratan (live chat, email atanapi patarosan telepon)

Kumaha urang ngajaga inpormasi pangunjung?

Kami henteu nganggo scanning kerentanan sareng / atanapi scanning kana standar PCI.
Kami ngumpulkeun inpormasi kartu kiridit, tapi henteu terang scan anu matuh PCI ayeuna diperyogikeun.

Kami nganggo Scanning Malware biasa.

Inpormasi pribadi anjeun dikandung dina jaringan anu aman sareng ngan tiasa diaksés ku sajumlah terbatas jalma anu ngagaduhan hak aksés khusus pikeun sistem sapertos kitu, sareng diperyogikeun pikeun nyimpen rahasia inpormasi. Salaku tambahan, sadaya inpormasi sénsitip / kiridit anu anjeun pasihkeun énkripsi via téknologi Secure Socket Layer (SSL).

Kami nerapkeun sababaraha rupa kaamanan nalika pangguna asup, ngirim, atanapi ngaksés inpormasi na pikeun ngajaga kaamanan inpormasi pribadi anjeun.

Sadaya transaksi diolah ngalangkungan panyadia gateway sareng henteu disimpen atanapi diolah dina sérver kami.

Naha urang nganggo 'cookies'?

Kami henteu nganggo cookies pikeun tujuan nyukcruk
Anjeun tiasa milih komputer ngingetkeun anjeun unggal cookie dikirim, atanapi anjeun tiasa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan pangotéktak (sapertos Internet Explorer). Unggal pangotéktak sakedik béda, janten tingali dina menu Pitulung panyungsi anjeun pikeun diajar cara anu leres pikeun ngarobih cookies anjeun.

Upami anjeun nganonaktifkeun cookies, sababaraha fitur bakal dinonaktipkeun anu ngajantenkeun pangalaman situs anjeun langkung épisién sareng sababaraha layanan kami moal jalan leres.

Nanging, anjeun masih tiasa mesen.

Panyingkepan pihak katilu

Kami henteu ngajual, dagang, atanapi henteu ngalihkeun inpormasi anu diidentifikasi pribadi ka pihak luar.

Tautan pihak-katilu

Kadang-kadang, dina kabijaksanaan urang, urang tiasa ngalebetkeun atanapi nawiskeun produk atanapi jasa pihak katilu dina halaman wéb kami. Situs pihak katilu ieu ngagaduhan kabijakan privasi anu misah sareng mandiri. Maka kami henteu ngagaduhan tanggel waler atanapi tanggungan pikeun eusi sareng kagiatan situs-situs anu numbu ieu. Sanaos kitu, kami narékahan pikeun nangtayungan integritas situs kami sareng ngabagéakeun eupan balik ngeunaan situs ieu.

Google

Syarat iklan Google tiasa disimpulkeun ku Prinsip Periklanan Google. Éta ditempatkeun pikeun nyayogikeun pangalaman anu positip pikeun pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=id

Kami nganggo Iklan Google AdSense dina halaman wéb kami.
Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun nyayogikeun iklan dina situs kami. Pamakéan Google pikeun cookie DART ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun iklan ka pangguna kami dumasar kana kunjungan sateuacanna ka situs kami sareng situs sanés dina Internét. Pangguna tiasa milih-kaluar tina panggunaan cookie DART ku ngadatangan kabijakan privasi Ad sareng Jaringan Konten Google.
Kami parantos ngalaksanakeun hal-hal ieu:
      Remarketing sareng Google AdSense

Kami sareng padagang pihak katilu, sapertos Google nganggo cookies pihak kahiji (sapertos cookies Google Analytics) sareng cookie pihak katilu (sapertos cookie DoubleClick) atanapi pengenal pihak katilu sanés babarengan pikeun nyusun data ngeunaan interaksi pangguna sareng tayangan iklan sareng fungsi jasa iklan sanés nalika aya hubunganana sareng halaman wéb kami.

Milih kaluar:
Pangguna tiasa nyetél karesep kumaha Google ngiklankeun ka anjeun nganggo halaman Setélan Ad Google. Alternatipna, anjeun tiasa milih kaluar ku ngadatangan halaman Network Advertising inisiatif milih atanapi permanén nganggo Google Analytics Opt Out Browser nambihan.

Undang-Undang Perlindungan Privasi Online California

CalOPPA mangrupikeun undang-undang nagara anu mimiti di nagara anu meryogikeun halaman wéb komérsial sareng jasa online masang kabijakan privasi. Jangkauan hukum dugi ka saluareun California kanggo meryogikeun jalmi atanapi perusahaan di Amérika Serikat (sareng panginten dunya) anu ngoperasikeun situs wéb anu ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi pribadi tina konsumén California pikeun masang kabijakan privasi anu jelas dina halaman wéb na anu nyatakeun persis inpormasi anu dikumpulkeun sareng anu jalma-jalma anu nuju dibagi, sareng nurut kana kawijakan ieu. - Tingali langkung seueur di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Numutkeun kana CalOPPA kami satuju kana hal-hal ieu:
Pangguna tiasa didatangan situs kami sacara anonim.
Sakali kabijakan privasi ieu parantos didamel, kami bakal nambihan tautan kana halaman bumi kami atanapi salaku minimum dina halaman signifikan munggaran saatos ngalebetkeun halaman wéb kami.
Tautan Kawijakan Privasi kami kalebet kecap 'Privasi' sareng tiasa gampang dipendakan dina halaman anu parantos ditangtoskeun di luhur.
Pangguna bakal dibéjaan ngeunaan naon waé parobihan kabijakan privasi:
      Dina Halaman Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami
Pangguna tiasa ngarobih inpormasi pribadi na:
      Ku ngirim email ka kami
      Ku nelepon kami
Kumaha cecekelan situs urang henteu ngalacak sinyal?
Kami hormat ulah ngalacak sinyal sareng henteu ngalacak, melak cookies, atanapi nganggo iklan nalika mékanisme browser Do Not Track (DNT) parantos aya.
Naha situs kami ngijinkeun pelacakan perilaku pihak katilu?
Éta ogé penting pikeun dicatet yén kami henteu ngantep ngalacak paripolah pihak katilu

COPPA (Undang-Undang Perlindungan Privasi Barudak Online)

Nalika ngeunaan kumpulan inpormasi pribadi ti barudak di handapeun 13 taun, Undang-Undang Perlindungan Privasi Online Anak (COPPA) nempatkeun kolot dina kadali. Komisi Perdagangan Federal, agénsi panyalindungan konsumén bangsa, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun operator halaman wéb sareng layanan online pikeun ngajagi privasi sareng kaamanan barudak online.

Kami henteu sacara khusus masarkeun ka barudak di handapeun 13 taun.

Prakték Émbaran anu Adil

Prinsip Praktek Inpormasi Adil ngabentuk tulang tonggong hukum privasi di Amérika Serikat sareng konsép anu kalebet na ngagaduhan peran penting dina pamekaran hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngartos Prinsip Praktek Inpormasi anu Adil sareng kumaha éta kedah dilaksanakeun penting pisan pikeun matuh kana sagala rupa hukum privasi anu ngajagi inpormasi pribadi.

Supados saluyu sareng Prakték Émbaran anu Adil kami bakal nyandak tindakan responsif ieu, upami ngalanggar data lumangsung:
Kami bakal ngabéjaan pangguna liwat email
      Dina 1 dinten kerja
Kami bakal ngabéjaan pangguna ngalangkungan telepon
      Dina 1 dinten kerja
Kami ogé satuju kana Prinsip Perbaikan Individu, anu meryogikeun yén individu ngagaduhan hak pikeun ngudag hak anu tiasa dilaksanakeun sacara sah ngalawan pengumpul data sareng prosesor anu gagal pikeun nuturkeun hukum. Prinsip ieu henteu ngan ukur nungtut yén individu ngagaduhan hak anu tiasa dilaksanakeun ngalawan pangguna data, tapi ogé yén individu ngagaduhan jalan ka pengadilan atanapi instansi pamaréntah pikeun nalungtik sareng / atanapi ngadakwa henteu patuh ku prosesor data.

BISA UU SPAM

Undian CAN-SPAM mangrupikeun undang-undang anu netepkeun aturan pikeun email komérsial, netepkeun sarat pikeun pesen komérsial, masihan panarima hak pikeun email dieureunkeun tina dikirim ka aranjeunna, sareng ngeja hukuman anu hésé pikeun pelanggaran.

Kami ngumpulkeun alamat surélék anjeun dina raraga:
      Kirimkeun inpormasi, ngaréspon patarosan, sareng / atanapi pamundut atanapi patarosan sanés.
Luyu sareng CANSPAM kami satuju kana hal-hal ieu:
      TEU nganggo mata pelajaran palsu atanapi nyasabkeun atanapi alamat email.
      Identipikasi pesen salaku iklan ku sababaraha cara anu wajar.
      Kalebet alamat fisik kantor atanapi kantor pusat kami.
      Pantau jasa pamasaran email pihak katilu pikeun patuh, upami dianggo.
      Hormat milih kaluar / daptar langganan gancang.
      Ngidinan pangguna pikeun lirén ngalanggan ku ngagunakeun tautan di handapeun unggal email.

Upami iraha waé anjeun hoyong lirén ngalangganan nampi email anu bakal datang, anjeun tiasa ngirim email ka kami di
      Turutan pitunjuk anu aya di handapeun unggal email.

[email protected] sareng kami bakal langsung ngaleupaskeun anjeun tina SUKU susuratan.
Ngahubungan Kami

Upami aya patarosan ngeunaan kabijakan privasi ieu anjeun tiasa ngahubungan kami nganggo inpormasi ieu di handap.
 
Streaming Chapters Online Inc.
https://www.streamingch Simbahanonline.com/
POB 312

Sicklerville, NJ 08081