Garéja FAB

Pendeta Terrence D. Griffith
Alamat: 6700 Lansdowne Ave Philadelphia, PA 19151
Kontak: (215) 473-3200
Fax: 215 974-7500
Waktos Siaran Langsung: Minggu 10:30 EST
Halaman Wéb kami: http://thefabchurch.org/



 

Pendeta Terrence D. Griffith
Tilas Sénator — Parlemén Grénada
Pendeta Garéja Baptis Mimiti Afrika di Philadelphia
Présidén Kapungkur Langsung, Pendeta Hideung Philadelphia sareng Vicinity
Sekretaris Eksekutif, Déwan Misi Asing, Konvensi Baptis Nasional, AS, INC

Terrence D. Griffith mangrupikeun Pendeta Senior tina Garéja Baptis Amérika Amérika pangkolotna di Pennsylvania, Garéja Baptis Afrika Kahiji anu umur 208 taun di Philadelphia. Anjeunna mangrupikeun tilas Sénator Majelis Ratu Elizabeth Her Majesty's di Grenada sareng panulis dalapan buku anu diterbitkeun: Grenada: The Jewel in a Communist Crown; Isu Panas teuing Pikeun Diurus ; Pitunjuk pikeun Mendakan Kado Spiritual (Co-Panulis sareng Dr. J. Milton Thomas sareng Dr. Mark A. McCleary); Kumaha Milarian Solusi Masalah Keuangan ; Galatia: Resép pikeun Kabébasan ; Garéja Dina Ngepung ; Kumaha Janten Pamimpin Épéktip sareng Kunaon Awéwé Nyebutkeun Sadaya Lalaki Éta Anjing . Anjeunna ayeuna nuju damel- Dipotong Ti Baju Anu Beda: Paradigma Anyar pikeun Kapamingpinan Hideung.

Anjeunna didaptarkeun di Saha Saha diantara Panulis di Amérika sareng dina Pendaptaran Nasional Saha Anu Saha di Eksékutip sareng Usaha. Anjeunna dilebetkeun kana Martin Luther King, Jr '., Déwan Da'wah of Morehouse College. Anjeunna ngagaduhan tamu ceramah ngeunaan: Konflik Militer Inténsitas Rendah di sababaraha paguron luhur di Philadelphia kalebet Universitas Rowan (Glassboro, NJ), Universitas Cabrini, sareng Temple University-Ambler Campus. Griffith mangrupikeun juru carios sareng moderator dina Rapat Kulawarga Dunya 2015 di Filadelfia nalika Paus Francis nganjang.

Anjeunna parantos ngalayanan sababaraha Boards kalebet:

  • Déwan Manajer, Christian Street YMCA
  • Wakil Moderator, Asosiasi Baptis Keystone Wétan Pennsylvania
  • 3 th , 2 nd sareng Wakil Présidén 1 Pendeta Hideung ti Philadelphia sareng Vicinity
  • Présidén Hideung Pendeta Filadelfia sareng Vicinity. (Kalungguhan pangpanjangna salaku Présidén)
  • Déwan Direksi, Asosiasi Baptis Philadelphia
  • Déwan Penginjilan, Asosiasi Baptis Philadelphia
  • Déwan Direksi Arthur Ashe Dewan Tenis Pemuda
  • Déwan Diréktur Kamitraan Sakola
  • Komisaris Komisi Penasihat Gubernur Pennsylvania ngeunaan Urusan Amérika Afrika
  • Anggota Déwan Walikota Pengembangan Tenaga Kerja Philadelphia sareng Dewan Investasi Tenaga Kerja
  • Anggota Déwan Panaséhat Ténis Pemuda Warisan (tilas Ténis Pemuda Arthur Ashe

Anjeunna ayeuna janten:

  • Sekretaris Eksekutif / Diréktur Déwan Misi Asing, National Baptist Convention USA, Inc.
  • Komite Eksekutif sareng Komite Evangelism of the Baptist World Alliance.
  • Wakil Présidén Baptis 1st Konperénsi Menteri Philadelphia sareng Vicinity
  • Anggota, Déwan Penasihat Bandara Internasional Philadelphia
  • Sutradara Politik NAACP (Cabang Philadelphia)
  • Anggota Déwan Bantosan Diri. Nyarita
  • Yayasan Anggota REACH Foundation (Jalan ka Prestasi Pendidikan ngaliwatan Pilihan)

Anjeunna parantos da'wah sareng nyarios di Karibia, Kanada, di Amérika Kalér, Éropa, Korea, Israél sareng Afrika. Di Koréa anjeunna nyarios di 250.000 anggota Myung Sung Presbyterian Church. Pendeta Griffith parantos nikah ka Ann-Marie anu pikaresepeun salami 31 taun ka pengker. Aranjeunna gaduh dua murangkalih, Raisa sareng Mikhail sareng mangrupakeun nini-nini anu bangga tina hiji putu anu geulis, Jayden.