Garéja Baptis Oak Bodas, Lindenwold, NJ

Pendeta Cedric Holmes Sr.
Alamat: 844E Maple Ave, Lindenwold, NJ 08021
Waktos Siaran Langsung: Minggu 11:00 AM Est
Kontak: 856-784-6392

 

.

Pdt. Cedric B. Holmes SR mangrupikeun pendeta Garéja White Oak Baptist, tempatna di Lindenwold, New Jersey, dimana anjeunna parantos da'wah sareng ngajar ka umat Allah salami 20 taun. Anjeunna mangrupikeun hamba anu satia, sayogi anu dianggo ku Gusti sareng parantos diajar pikeun ngabuktikeun dirina rajin, leres ngabagi kecap anu leres. Anjeunna mikanyaah ka Gusti sareng ngalayanan anjeunna ku sadayana haténa Pdt. Holmes ngamimitian leumpang spiritual na di 1984 diajar ngawula sareng milampah salaku Diakon. Dina taun 1986 anjeunna ditahbiskeun salaku Deacon di Friendship Baptist Church di Brotmanville NJ sareng opat taun ka hareup dina bulan Désémber 1990 anjeunna dilisensikeun pikeun ngahutbah Injil Kristus Yesus.Salami waktos ieu anjeunna ngajabat sareng damel di Uni Ebenezer Missionary of South Jersey, janten Pimpinan Spiritual di Mission Teen Center di Norma, sareng Diréktur Evangelistic Outreach Ministries di St. James Baptist Church, Norma, New Jersey. Tanggal 23 April 1996 Wahyu.

Cedric B. Holmes SR ditunjuk ku Déwan Izin tina Betania Association of South Jersey dina bimbingan pastorna, Almarhum Pdt. David Bell. Gusti terus muka jalur pikeun Pdt. Holmes pikeun unggul sareng dina bulan Pébruari 1997 White Oak Baptist di Garéja New Jersey nyauran anjeunna pikeun pastor.

Pendeta Cedric B. Holmes SR ngahadiran sareng lulus Manna Bible Institute, kampus Pa (1999); Lulusan Christian Stronghold Institute, Pennsylvania "Ngadopsi sareng Tujuan" (2003) sareng ngagaduhan Sarjana Gelar Seni ti Covington Theological Seminary, Georgia (Ga) (2005). Pdt. Holmes terus diajar sareng diajar ku ngahadiran konperénsi, kelas sareng bengkel. Anjeunna ayeuna janten Présidén kanggo Serikat Lampu Anyar pikeun Camden County sareng Burlington County sareng Vicinity.

Anjeunna ngahutbah kaleresan, anjeunna ngajarkeun bebeneran sareng anjeunna hirup ku conto. Anjeunna resep pastor sareng anjeunna ngucap sukur yén Gusti parantos ngaberkahan anjeunna pikeun ngajar sareng da'wah ka umat Allah. Anjeunna nikah ka Sandra A. Holmes sareng sasarengan aranjeunna gaduh lima murangkalih. Tulisan anu dipikaresepna nyaéta Roma 12: 1-2 "Kuring nyungkeun bantosan ku sabab kitu, dulur-dulur, ku karidhoan Allah, yén anjeun masrahkeun awak anjeun salaku korban anu hirup, suci, ditampi ku Gusti, anu mangrupikeun palayanan anu wajar. ” vs2 "Sareng ulah saluyu sareng dunya ieu, tapi kedah dirobih ku pembaruan pikiran anjeun, supados anjeun tiasa ngabuktikeun naon anu kersa na ditampi sareng sampurna Allah."
Salam hormat
Pendeta CB Holmes

Upami anjeun parantos nonton kami atanapi énggal dina situs ieu sareng nonton White Oak Baptist live streaming online atanapi upami anjeun cicing di South (NJ) New Jersey atanapi komunitas mana wae di Burlington County, Mt. Laurel, Medford, Marlton, Hainesport, Florence, Columbus, Southampton Township, Delanco, Delran, Bordentown Township, Pemberton, Evesham Township, Moorestown, Westampton, Camden County, Voorhees, Sicklerville, Cherry Hill, Berlin, Haddon Heights, Atco, Camden, Pennsauken, Gloucester County, Woolwich, Glassboro, Clarksboro, Clayton, Sewell, West Deptford, Ocean County, Whiting, Waretown, Toms Walungan, Manchester, Manahawkin, Little Egg Harbor, Lakewood, Jackson, Forked Walungan, Bata, Barnegat, Berkeley Township, Atlantik County, Endog Pelabuhan, Mays Landing, Hammonton, Galloway, Absecon New Jersey (Kidul) (NJ), urang ngajak jalma sadaya ras kaluar sareng ibadah sareng kami sareng ngalaman pangalaman unik di White Oak Baptist Church In Lindenwold NJ. Nonton garéja streaming dina halaman kami.

                                                      
844E Maple Ave, Lindenwold, NJ 08021
Telepon: (856) 784-6392